Lia van Bekhoven

Spreker

Ik houd ook presentaties in Nederland, Vlaanderen en Londen. Doorgaans zijn die op maat gesneden voor culturele of commerciële organisaties die zich door een ervaringsdeskundige willen laten informeren over Britse levenswijze, gebruiken en gewoontes. Voor verenigingen of individuen die een specifieke wens hebben, bereid ik na een overleg een passend concept voor.

Ik geef ook rondleidingen door Londen, gebaseerd op wandelingen zoals die ‘in Londen’ beschreven staan, al dan niet gekoppeld aan een lezing.‘Het weer mocht koud en nat zijn maar we hebben genoten van de wandeling langs Inns of Court en de voordracht die je voor ons hield. Het droeg beslist bij aan het welslagen van ons bezoek’.
Ahmed Aboutaleb, burgemeester Rotterdam.

'Voor ons evenement voor docenten Engels zochten we een spreker die aansloot bij de interesses van deze professionals. Lia bleek daarvoor de aangewezen persoon! De docenten omschreven de sessie als vermakelijk en informatief en waardeerden Lia’s kritische blik op de Engelsen en hun typische cultuur".
Suzanne Brinkman, Oxford University Press.

'Ik wilde je graag laten weten dat wij terugkijken op een zeer geslaagde trip naar Londen eind september. Jouw bijdrage daaraan was waardevol. Van de deelnemers heb ik veel enthousiaste reacties ontvangen'.
Neprom, Vereniging van Nederlandse Projectontwikkelaars.

‘Informatief, interessant en amusant’
ministerie van Veiligheid en Justitie.